30 noviembre 2006

 


Dijous, 30 de novembre
Aquesta setmana, quan érem al Sol de Baix (el parc del davant del cole) uns nens estaven insultant a una senyora que era a casa seva. Alguns d’ells van dir que no havien fet res i després van confessar que li havien insultat, després la senyora va venir al cole a les 4:00h a dir-li a l’Anna ‘’piñi’’. L’Anna "piñi" els hi va posar una nota a casa, també els hi va castigar sense poder jugar a la pista de dalt del Sol de Baix tot aquest trimestre, i per això ha fet fer una nota a la senyora.
La nostra monitora la Laia, se n’anirà de l’escola perquè ha trobat un nou treball, tots estem molt tristos perquè es la primera ‘’moni’’ que vam tenir i aquest curs, també ens està fent de ‘’moni’’.
La Paola, una de les que escriu aquest article, portarà un pastís perquè serà el seu aniversari (que en realitat serà el dissabte).

PAOLA I BERTA

Comments:
espero que el que va passar al parc no es torni a repetir, ja que és molt lleig insultar a la gent.
Us escric també perquè us animeu a seguir treballant dur ja que és l´últim any i el més especial, aprofiteu-lo. Jo us trovaré molt a faltar però cada dia m´en recorderé de tots vosaltres. Un fort petó a tots i us estimo.
LAIA CLERIES MOLINA. la vostra moni
 
Jo crec que aquest blog té massa "cotilleo". Haurien d'haver explicat que els nens no van insultar a la senyora, l'Olús va caure d'esquena i es va fer mal amb la piràmide del Sòl de Baix, al cap. Se li va escapar una paraulota i la senyora es va pensar que anava per ella. Han repetit,i copiat d'un altre blog algunes paraules, com: "moni" i "piñi".


Esmeralda I.P.
 
Crec que està molt bé aquest comentari, perquè parla de tot. Però jo diria que els nens de la classe, no li haurien de dir res a la senyora.
I també em sembla que es va passar molt la senyora d’anar-hi a l’escola, perquè no va anar només 1 dia sinó més dies.

Carmen V.É.
 
Aquest blog tenia moltes coses per explicar. El que va passar amb la senyora ens va impressionar a tots. Ells deien: Però si nosaltres no li hem dit res! Però al final van dir que l’havien insultada. Quan va marxar la Laia em va fer molta pena, ella ens va regalar un peluix a cadascú i una planta, nosaltres li vam donar unes cartolines i un cub amb fotos.
Crec que no haurien de posar que serà l’aniversari de la Paola, perquè sinó, haurien de posar els aniversaris de tothom.

Nora J.G
 
Aquest blog està molt ben explicat, complet i ben pensat. Crec que això d’insultar una senyora està molt malament, i crec que està bé que l’Anna els hi posi notes i algun càstig.
La Laia se’n va anar molt trista, i li vam regalar dues cartolines i un cub ple de fotos a part de moltes coses més.

Mateu
 
Té tota la raó, el millor que hauríem de fer, és intentar no contaminar perquè la capa d’ozó no fos més grossa .
Jo diria que, perquè Barcelona sigui una ciutat aquàtica, falten més de 10 anys.
Estic completament segura, que si ningú no fa res per aturar-ho (que és el que passarà) s’extingiran els pingüins, ossos polars, i molts altres animals i això, provocarà una catàstrofe inimaginable.
Val més que no contaminem!!!

Carlota
 
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?