17 noviembre 2006

 

Blog 8
La festa de la castanyada va ser molt divertida vam fer les obres de teatre que es deien: Un accident a la muntanya bolet, Dos lladres en un banc, La Sílvia i els llops, El monstre de les castanyes i El fantasma de les Corts.
A la castanyada vam fer un ball que es deia "la Raspa", també vam ballar "la castanyera".
A Socials estem a punt d'acabar el projecte d’Egipte i estem posant les fotos.
L’Elvira i el Tomàs estan malalts i a Naturals estem fent l’Estructura de la terra, la substituta de L’Elvira es diu Eva.

L’Oskar ha après, una mica, de català.
Vam anar al cinema i vam veure Himalaya al cinema Casablanca.

L’Anna es va entrebancar amb una taula i va xocar d’esquena amb l’ordinador de la Jeanne.
A les eleccions va guanyar el Mas però el president és el Montilla, perqué el tripartit s’ha refet. Ahir Polònia va fer molta gràcia perqué va venir el Mas i va dir que el despentinessin.
El Ronaldinho va guanyar el trofeu Fifpro, 42.000 jugadors voten per qui és el millor.


Oriol i Olús



Comments:
Sabeu que l’obra de teatre no es deia “Un cargol a la muntanya bolet” sinó: ”Un accident a la muntanya bolet”? Crec que podríeu haver parlat més sobre la castanyada i dir que ens havíem disfressat de castanyeres per repartir castanyes.
A mi també em va fer gràcia el Polònia, sabeu que quan van despentinar el Mas no portava gomina?

ADRIANA
 
Està molt bé, però, com ja s’ha dit moltes vegades, la política no ens interessa als nens, tampoc ens interessa Polònia, el programa, podia fer gràcia, però...crec que això ja entra en un tema més personal. És una bona noticia lo del Ronaldinho, però no tant com per escriure el nombre de persones que van votar.
També trobo que parlin del que fem a classe, i que ho escriguin, però crec que haurien d’afegir les coses que fem, també, al pati com: les nostres crisis, els nostres jocs, etc...
En resum, esta bé, m’agradaria mes que escrivissin sobre coses que interessen la gent.



ELENA
 
Sobre l’Oskar, ja fa temps que sap català, des que va arribar, li van ensenyar.
Les obres van sortir molt bé, en principi les anàvem a fer una a cada classe, però al final les vam fer per tots els cursos.
A mi em va agradar molt la pel·lícula, però era una mica trista, a classe hem fet un treball i havíem de resumir en 5 línies i, després, havíem de pensar que érem un dels personatges i escriure com vivíem.
Nora
 
Trobo que està be però, no expliquen res en concret de tot el que ha passat a aquesta setmana. Jo insisteixo que no interessa a gaire gent això de la política. El programa Polònia, gairebé, no el veu ningú i no interessa gaire.
Crec que a molts blogs posa coses del Polònia, i es fa pesat sempre sentir el mateix.

Àlex
 
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
 
COMENTARIS BLOG 8


El blog 8 crec que és un dels millors. El tros que menys
m’ha agradat és aquell on diuen, (les obres són: un accident a la muntanya bolet, dos lladres en un banc etc...).
No m’ha agradat perquè sembla que vulguin dir alguns ingredients o una cosa semblant. Els temes que han escrit crec que són molt adients, però per una altra banda crec que han volgut escriure’n massa . Sobre l’Oskar m’ha agradat, perquè a l’altre blog el van criticar i en aquest li diuen coses bones i així el compensen.

JÚLIA V.G
 
Jo crec que el Blog està molt bé però, per exemple, l’ Oskar ja sap CATALÀ.
L’ Anna es va entrebancar… us podeu referir a dues Annes: L’Anna “mestra” i l’Anna de la “classe”, com que os referiu a l’Anna “mestra” podríeu posar l’Anna “ Piñi”.

Roger M.
 
M’ha agradat molt, però podria parlar més d’algun tema. Lo del “Polònia” ho explica bé, però diu que va venir el Mas, però no se sabia si el de debò o l’altre, no es va entendre, perquè, en realitat, deia que el despentinessin per demostrar que portava gomina.

Laia
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?