09 noviembre 2006

 


Blog 7

Aquesta setmana estem preparant unes obres de teatre que les haurem de representar als nens més petits de l’escola, també estem preparant unes danses que sempre les ballem, i aquest any haurem d’acompanyar els nens petits amb al seu ball i aleshores en ballarem un de ridícul, per el dia de la Castanyada. Aquell dia ens disfressarem de castanyeres fins i tot els nens i només fem dos hores de classe.
Ara l’Òskar (el nen polonès)ja s’ha acostumat una mica més a l’escola i quan tu li vas a dir hola, ell et comença a pegar i ja no et fa cas de res.
Ahir vam començar un projecte de ciències socials d’Egipte, cada un fa un tema i haurem d’escriure una redacció sobre el tema que haguem triat d’Egipte.
Júlia i Elena

Comments:
Jo crec que “la dansa ridícula”, no és ridícula, simplement és per nens petits/es.
L’ Oskar, s’ha acostumat al cole, encara que les patades les dóna per què uns nens de 6è, li diuen: -Vigo, Oskar!!!- (vigo vol dir pega a Polònia)
Això dels balls, podrien haver-ho concretat més. Però m’ha agradat.
 
Comentaris blog 7


Jo crec que la castanyada va ser molt divertida, tot i que un nen no volia que li peléssim les castanyes.
L’Oskar, cada vegada que seiem al costat del sorral, ens tira sorra perquè alguns nenes de la classe el molesten i li diuen que pegui, ahir va tirar sorra a la Nora


Pau
 
Crec que el blog estava bastant ben explicat. Això
del ball, crec que es normal que ballem aquests tipus de balls perquè els nens petits necessiten ballar aquesta música . Està bastant ben explicat, ah, per cert, la fotografia que heu posat és molt bonica!!!



Berta
 
Aquesta aportació està ben explicada, ja que “la dansa ridícula” no és ridícula, només es per a uns nens més petits. És veritat que alguns nens es van disfressar de castanyera, per exemple jo. Crec que l’Óscar (el nen polonès) s’està tornant violent; com diuen elles, li dius hola, i ell et pega.

Mateu.
 
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
 
Crec que en això de les danses tenen raó, quasi sempre ballem les mateixes danses, i la que ballava tota l’escola era bastant ridícul però si haguéssim fet una de més difícil els “peques” no l’haguessin pogut ballar.
Em va agradar lo de ser castanyera però ballar la Raspa amb aquelles faldilles, tota l’estona saltant i donant voltes era molt difícil.
Això de l’ Oskar és veritat, l’ altre dia estàvem fent la fila i em va tirar sorra.
Nora
 
Jo crec que l’Oskar no pega perquè si, segurament deu haver gent que el molesta ell es deu empipar i com que ho deuen fer sovint, al final es cansa i pega, però si tu el tractes bé i no el molestes, normalment, no pega.
Aquesta redacció sobre Egipte, és molt interessant, hem d’escriure sobre un tema d’Egipte, el màxim de línies que es pot escriure a la redacció és d’un full, també hem de buscar fotos sobre això, és molt, molt, interessant, estem aprenent moltíssim i tothom fa un tema diferent.


Carlota Miralbell
 
Això que a l’Oscar li diem hola i pega és veritat, però perquè nosaltres li hem ensenyat. Molts nens li diuen que pegui i l’Oscar ho fa, ara ja sap una mica més de català i, a més, algunes nenes i nens lli ensenyem a l’hora de pati, sap comptar fins a deu o onze.
Quan va ser el dia de la Castanyera tots ens vam disfressar i la veritat es que costava una mica ballar amb tota aquella roba.
Nahir
 
Això de les danses tenen molta raó, perquè les danses que hem de ballar sòn molt avorrides, i crec que haurien de variar-les, però d’acompanyar els nens petits a mi no em fa res i em fa molta gràcia.
Això de l’Oskar, és veritat que pega, però unes nenes deien que quan l’Oskar pegava algú li aplaudíem però no és veritat perquè només l’aplaudíem quan comptava fins a 10 en català, això es tot.


Paola Saire
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?