18 enero 2007

 








Aquesta setmana uns nens han vist que la senyora de la neteja fumava, hi ha gent que ja ho sabia. Aleshores li han dit a l’Eva, la substituta del Tomàs d’ educació física.
Uns nens van trobar el carro de les pilotes de voley i s’hi pujaven i l’empenyien contra unes rodes. I després, per accident, el van tirar per les escales (sense ningú a sobre) i la monitora els va castigar.
Ara estem fent un tenenotícies i ens inventarem notícies que passen al món, a Catalunya, els esports, el temps, en fi, tot el que te un telenotícies.
També hem fet una espècie d’enquestes a educació física, escrivint el que ens agrada i el que no, perquè la Eva diu que sempre ens queixem de les activitats que proposa i volia saber què ens agrada.
I no hi ha res més per a explicar.

Nora i Nahir.

Etiquetas: , ,


 

Vam arribar a la escola amb un nou 2007!!! El primer dia d’escola, després de las vacances de Nadal, vàrem parlar del què ens havien regalat els “reis” i el “ caga tió” i per acabar, el Pare Noel, gairebé tothom els hi havia regalat un mp3, nintendogs etc …
I també hi havia bastants persones que els hi havien regalat uns quants llibres i jocs de taula .
Mentre fèiem vacances dos nens van fer el seu aniversari el dia 3 de gener, són, els mes grans de 6è . Ara, ja tornem a fer molts deures i exàmens però es normal perquè estem a 6è.
L ‘Anna “Piñy “ se la va “fotre” a “l’skating” del Barça.
També ha vingut una nova monitora, perquè la Laia se’n va anar, aquesta monitora es diu : Dévora .
A C. Naturals vam fer un examen de 2 pàgines amb dues cares.


Anna i Pol

03 enero 2007

 

escolalavinia tagged map - Tagzania



Proves fetes amb

This page is powered by Blogger. Isn't yours?